Nyt jo odotttelen laidunkautta!

 

Päivämäärä: 28.6.2016 Kello: 9:08

RENNMILL -myllyillä hukkajyvät historiaan!

Tokki Oy tuo Suomeen kanadalaiset, markkinoiden suurimmilla valsseilla varustetut RennMill –valssimyllyt. Valssin halkaisija on 40 cm ja pituudet mallista riippuen 30 – 120 cm; valssien lukumäärä 2, 4 tai 6 kpl. Suuri valssin läpimitta varmistaa häiriöttömän toiminnan myös erittäin kosteaa viljaa rouhittaessa. RennMill –myllyn tehot ovat 4 – 400 tn/ h.

Valssit ovat karkaistua valurautaa ja pintauritus on kierteinen. Uratiheys on valittavissa käyttötarkoituksen mukaan. Valurautaisen valssin kulutuskesto on moninkertainen verrattuna takorautaiseen.

Valittavissa on vakionopeudella tai 40 %:n nopeuserolla pyörivät valssit. Nopeuserolla pyörivät valssit rouhivat jyvän erittäin tehokkaasti rikkomalla sen solurakenteen. Tämä on erittäin tärkeä ominaisuus pienijyväisiä tai vahvakuorisia jyviä murskattaessa. RennMillin tekniikalla mm. kauran pienetkin jyvät saadaan täydellisesti rouhittua ja rehu hyötykäyttöön. Rennmillillä rouhittua viljaa syötettäessä ei lannan seasta löydy kokonaisia jyviä!

RennMillin rakenne on erittäin selväpiirteinen ja käyttäjäystävällinen esim. valssien välyksen säätö tehdään yhtä ruuvia kääntämällä.

RennMill voidaan varustaa tyhjennyskierukalla, lietsolla tai elevaattorilla. Myös tuubiin pakkaava malli ns. bagger on saatavilla.

RennMill valssimylly ja bagger ovat nähtävillä OKRA näyttelyssä osastollamme B 27.

Lisätiedot www.rennmill.com ja tj Sampo Rauma p. 0500-553965.